دانشکده تولید گیاهی

ﺑﺎزدﯾﺪ داﻧﺶ آﻣﻮزان دﺑﯿﺮﺳﺘﺎن ﺑﺼﯿﺮت از داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﮔﺮﮔﺎن

ﺑﺎزدﯾﺪ داﻧﺶ آﻣﻮزان دﺑﯿﺮﺳﺘﺎن ﺑﺼﯿﺮت از بخشهای مختلف داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﮔﺮﮔﺎن انجام شد.

آﺷﻨﺎﯾﯽ ﺑﺎ اﻧﻮاع ادوات ﮐﺸﺎورزي، ازﺟﻤﻠﻪ اﻧﻮاع ﺗﯿﻠﺮ، دﺳﺘﮕﺎه ﻫﺎي ﮐﺎرﻧﺪه و ﺗﺮاﮐﺘﻮر ﺑﺨﺸﯽ از اﯾﻦ ﺑﺎزدﯾﺪ ﺑﻮد ﮐﻪ ﺗﻮﺳﻂ دﮐﺘﺮ ابراهیم اﺳﻤﺎﻋﯿﻞ زاده در کارگاه مکانیک توضیحات لازم به دانش آموزان ارائه گردید.

همچنین در ادامه ﺑﺎزدﯾﺪ خانم دکتر خراسانی نژاد در مورد ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ ﮐﺸﺖ ﺷﺪه ﺑﻮﻣﯽ و ﻏﯿﺮ ﺑﻮﻣﯽ در ﻣﺤﻮﻃﻪ داﻧﺸﮕﺎه صحبت کردند و دانش آموزان ﺳﯿﺴﺘﻢ آﺑﯿﺎري ﮔﯿﺎﻫﺎن ﺗﻮﺳﻂ آب باران ﺟﻤﻊ آوري ﺷﺪه را ﻣﺸﺎﻫﺪه نمودند.
 ﮔﻠﺨﺎﻧﻪ ﻫﺎي داﻧﺸﮕﺎه، مرحله انتقال ﻧﻬﺎل ﻫﺎي ﻧﺎرﻧﺞ به گلدان برای تولید پایه، آزمایشگاه فیزیولوژی گیاهی و آشنایی داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺑﺎ ﻧﺤﻮه ي اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﯿﮑﺮوﺳﮑﻮپ و مشاهده اﺟﺰاي ﮔﻞ در زﯾﺮ ﻣﯿﮑﺮوﺳﮑﻮپ، آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه ﮐﺸﺖ درون ﺷﯿﺸﻪ اي  نیز مورد بازدید دانش آموزان قرار گرفت.

تاریخ ارسال خبر :   08 اردیبهشت 1401 - 23:26    |     تعداد بازدید :   180
 ارسال کننده :   دکتر سارا خراسانی نژاد    |      کد خبر :   16040
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
      08 اردیبهشت 1401 - 23:26    |    کد خبر : 16040