کتاب پرورش مارچوبه (مدیریت، تولید و بهنژادی) منتشر شد.
جنس مارچوبه یا Asparagus در ایران دارای گونه هایی است که از ارتفاع هم سطح دریا (10 متر) تا ارتفاع بالای 2000 متر پراکنش دارند. همچنین در اکثر اقلیمهای موجود در ایران مانند مرطوب، بیابانی، سرد و خشک، گرم و خشک، معتدل کوهستانی و مدیترانهای رشد میکنند. بنابراین پتانسیل پرورش این سبزی در ایران وجود دارد و میتوان آن را در اکثر نقاط کشور با شرایط آب و هوایی و خاکی مختلف، تولید کرد. مارچوبه از معدود سبزیهای چندسالهای است که برداشت آن از سال سوم به بعد صورت میگیرد. روند رشد مارچوبه بدین گونه است که ساقهی هوایی گیاه (اسپیر) در بهار رشد کرده و گیاه در زمستان به خواب میرود. بیگمان چگونگی مدیریت این روند در طی سال، بر طول عمر این گیاه تأثیر خواهد گذاشت. در کتاب پرورش مارچوبه ( مدیریت تولید و بهنژادی) سعی شده است که به همه جنبه های تولید این سبزی در ایران پرداخته شود. این کتاب با تالیف دکتر سید جواد موسوی زاده عضو هیات علمی گروه علوم باغبانی، توسط مرکز نشر دانشگاه منتشر شده است.