دانشکده تولید گیاهی  

ازمایشگاه تحقیقات زراعی


مسئول ازمایشگاه : مهندس محمد طاهری

 

آزمایشگاه­های تحقیقات زراعی - مهندس طاهری

 

نام دستگاه

شرکت سازنده

کشور

شرح خدمات دستگاه (کاربرد)

1

کجلدال

Gerhardt

آلمان

اندازه گیری میزان پروتئین و نیتروژن نمونه گیاهی

2

دستگاه هضم و تقطیر

Gerhardt

آلمان

اندازه گیری میزان پروتئین و نیتروژن نمونه گیاهی

3

اسپد(کلروفیل­متر)

Opti science

آمریکا

اندازه گیری میزان کلروفیل در گیاه

4

عصاره گیر خاک

-------

آلمان

عصاره گیری از گل اشباع توسط پمپ مکش

5

pH متر

Sartorius

آلمان

اندازه گیری میزان PH محلول ها

6

دستگاه تقطیر آب

اکسیرهیراد

ایران

تهیه آب مقطر

7

بینی کولار(استریومیکروسکوپ)

صا ایران

ایران

مشاهده نمونه های بسیار ریز

8

میکروسکوپ

صا ایران

ایران

مشاهده نمونه های بسیار کوچک و ذره بینی

9

بن ماری

Memmert

آلمان

گرم کردن یکنواخت و تدریجی نمونه ها

10

دماسنج دیجیتال با تعیین رطوبت هوا

 

 

اندازه­گیری دما و رطوبت هوا

11

بورت

 

 

ریختن حجم دقیقی از واکنشگرهای مایع(تیتراسیون)

12

آون

Memmert

آلمان

خشک کردن نمونه های خاک و گیاه

13

انکوباتور

Memmert

آلمان

محیط کنترل شده از نظر دما و نور برای کشت نمونه

14

ترازو 01/0 و 001/0

Pioneer

ژاپن

اندازه گیری دقیق وزن نمونه ها

15

فریزر 25- درجه سانتی گراد 

Bosch

آلمان

نگهداری نمونه ها در دمای پایین (25-)

16

یخچال معمولی

Bosch

آلمان

نگهداری نمونه ها در دمای پایین

 



  تاریخ آخرین بروزرسانی : 26 اسفند 1402 - 11:18